Powitaj Nowy Rok jak prawdziwy Góral!

Góralskie klimaty zabiorą Was w  wir niezapomnianych przygód

w Chochołowskich Termach!  

NA MOKRO

W STREFIE BASENOWEJ

Impreza w godzinach: 20:00  – 02:00

 

Wymiar szalonej imprezy po góralsku w basenach – całość imprezy rozkręcą nasi  DJ’e.

Dodatkowo przygotowaliśmy dla Was niezapomniane atrakcje oraz konkursy z nagrodami prowadzone przez prawdziwych Górali!

Nowy Rok powitamy lampką szampana oraz pokazem sztucznych ogni.

 

Przedsprzedaż cena: 160 zł/os

Cena regularna: 190 zł/os

Dzieci do lat 13 –  50% rabatu

Menu:

W restauracji Bistro Bar i Kawiarni w strefie mokrej w trakcie wieczoru sylwestrowego można będzie zamówić w naszej restauracji między innymi następujące potrawy:

 

Zupy:

krem ogórkowy

zupa sałota

kwaśnica z wędzonym żeberkiem

 

Dania główne:

kluski ziemniaczane z pieczonymi warzywami

pierogi z kaszą gryczaną

pierogi z bryndzą

pstrąg po góralsku

kurczak w śmietanie z rydzami

schab z grilla na moskolach

kotlet schabowy nadziewany oscypkiem i cebulą

bitki wołowe w sosie własnym

kotleciki baranie w sosie miętowym

 

Dodatki gorące:

ziemniaki kraszone boczkiem i cebulką

warzyw gotowane na parze

kasza gryczana z boczkiem

strudel ziemniaczany

strudel grzybowy

hauski ze szczypiorkiem

kapusta zasmażana

 

Surówki:

z selera

z kapusty kiszonej

z ogórka kiszonego

z buraczków

 

Desery:

ciasta, torty, musy, desery i lody w naszej Kawiarni

Dodatkowo:

Dania oraz napoje płatne dodatkowo.

SYLWESTER NA SUCHO

W RESTAURACJI CHOCHOŁOWSKIEJ

Impreza w godzinach  21:00 – 03:00

 

Sylwester z zespołem Kredens Band przeplatany niezwykłymi występami Tomasza Zielińskiego oraz Mirosława Spery. Wyjątkowość rodzimej tradycji podkreślać będzie  muzyka góralska, tutejsze atrakcje i inne niespodzianki.

Do dyspozycji Gości będzie Open Bar składający się z wyselekcjonowanych alkoholi, ciepłych i zimnych napoi jak i specjalnie skomponowane, przez naszego Szefa Kuchni, sylwestrowe  menu złożone z zimnego bufetu i dań gorących dostępnych i uzupełnianych przez całą imprezę. Wszystko w regionalnym klimacie – czyli syćko po nasemu!

Przejście w Nowy Rok świętować będziemy z szampanem oraz  pokazem sztucznych ogni.

 

Przedsprzedaż cena: 330 zł/os

Cena regularna: 380 zł/os

Dziecko do 13 lat: 50 % rabatu

Menu:

Przez cały wieczór do dyspozycji Państwa bufety z zimnymi i ciepłymi daniami bazującymi na regionalnych produktach, desery, ciasta i lody….

 

Na zimno:

regionalne wędliny – kiełbasy, szynki, salcesony, kabanosy, kiszki, pieczone mięsa, marynaty i sosy

sery regionalne – oscypki, korbacze, bunc, bryndza z konfiturami i orzechami

sałatka z bundza i pomidorów

sałatka jarzynowa

sałatka śledziowa z ogórkiem kiszonym

sałatka z gruli z jajkiem i boczkiem

moskole z masłem ziołowo- czosnkowym, kwaśną śmietaną i szczypiorkiem, pastami serowymi, marynowanym w litworówce łososiem

pstrąg wędzony na sałatce z roszponki

łosoś w litworowym aromacie na sałatach

pieczone w boczku jabłka i śliwki

grillowane warzywa w ziołach

bochny chleba na zakwasie i domowe pieczywo

smalec, smarowidło serowe, marynowane grzyby, ogórki kiszone

Na ciepło:

kwaśnica z wędzonym żeberkiem

zupa grzybowa z hauskami

sałota na maślance

pierogi z bryndzą

pierogi z baraniną

placki  po zbójnicku

strudel z dorsza pieczony z kapustą

pstrąg pieczony z sosem kurkowym

pstrąg grillowany

zapiekana pierś indyka z kaszotto i oscypkiem

warkocze polędwiczek z boczkiem i sosem grzybowym

duszone plastry schabu z sosem kminkowym

schab zapiekany z cebulą i oscypkiem

pieczona wołowina w sosie borowikowym

gulasz jagnięcy na kapuście zasmażanej

baranina w sosie jałowcowym

ziemniaki opiekane z rozmarynem

warzywa na parze z masłem ziołowym

brukselka z smażoną bułką tartą

strudel ziemniaczany z czarnuszką

hauski maszczone boczkiem

strudel grzybowy

zapiekanka ziemniaczana z boczkiem

 

Na słodko:

ciasta, torty, musy, desery i lody w naszym sklepiku.

 

Dodatkowo:

Bar z wybranymi alkoholami i napojami bezalkoholowymi bez ograniczeń

oraz płatny bar z pozostałymi alkoholami.

GORĄCY SYLWESTER

W SAUNARIUM

Impreza w godzinach 21:00 – 02:00

 

Góralski klimat sylwestrowego naparzania zapewnią rodowici górale ,którzy oprócz swojskich seansów „przyryktowali dlo Nasyk Gości” niezapomniane atrakcje!

Open Bar omami Państwa wyśmienitym „napitkiem i jadłem”. Specjalnie skomponowane menu złożone będzie z zimnego bufetu i dań regionalnych, oczywiście uzupełnianych przez całą imprezę.

Przejście w Nowy Rok uświetnimy lampką szampana

i pokazem sztucznych ogni.

Cena regularna:  330 zł/os

Menu:

Przez cały wieczór do dyspozycji Państwa bufety z zimnymi i ciepłymi daniami bazującymi na regionalnych produktach, desery, ciasta i lody.

Między innymi:

 

Na zimno:

regionalne wędliny – kiełbasy, szynki, salcesony, kabanosy, kiszki, pieczone mięsa, marynaty i sosy

sery regionalne – oscypki, korbacze, bunc, bryndza z konfiturami i orzechami

sałatka z bundza i pomidorów

sałatka jarzynowa

sałatka śledziowa z ogórkiem kiszonym

sałatka z gruli z jajkiem i boczkiem

moskole z masłem ziołowo- czosnkowym, kwaśną śmietaną i szczypiorkiem, pastami serowymi, marynowanym w litworówce łososiem

pstrąg wędzony na sałatce z roszponki

łosoś w litworowym aromacie na sałatach

pieczone w boczku jabłka i śliwki

grillowane warzywa w ziołach

bochny chleba na zakwasie i domowe pieczywo

smalec, smarowidło serowe, marynowane grzyby, ogórki kiszone

 

Na ciepło:

kwaśnica z wędzonym żeberkiem

zupa grzybowa z hauskami

sałota na maślance

pierogi z bryndzą

pierogi z baraniną

placki  po zbójnicku

strudel z dorsza pieczony z kapustą

pstrąg pieczony z sosem kurkowym

pstrąg grillowany

zapiekana pierś indyka z kaszotto i oscypkiem

warkocze polędwiczek z boczkiem i sosem grzybowym

duszone plastry schabu z sosem kminkowym

schab zapiekany z cebulą i oscypkiem

pieczona wołowina w sosie borowikowym

gulasz jagnięcy na kapuście zasmażanej

baranina w sosie jałowcowym

ziemniaki opiekane z rozmarynem

warzywa na parze z masłem ziołowym

brukselka z smażoną bułką tartą

strudel ziemniaczany z czarnuszką

hauski maszczone boczkiem

strudel grzybowy

zapiekanka ziemniaczana z boczkiem

 

Na słodko:

ciasta, torty, musy, desery i lody.

 

Dodatkowo:

Bar z wybranymi alkoholami i napojami bezalkoholowymi bez ograniczeń

oraz płatny bar z pozostałymi alkoholami

WSTĘP NA SYLWESTRA NA PODSTAWIE BILETU

ZAKUPIONEGO PRZEZ SKLEP ONLINE

przedsprzedaż do 21.11.2018